Regulamentul concursului
Salut şi bine ai venit pe Designers Community. Pentru o vizualizare mai bună a forumului,vă recomandăm să folosiţi Google Chrome!

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Regulamentul concursului

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Regulamentul concursului Empty Regulamentul concursului la data de Dum Iun 09, 2013 2:20 am

Salutare


Ce este First Reply?
Concursul first reply,primul răspuns,este un concurs bazat pe agilitate,unde poţi câştiga puncte. Ce puteţi câştiga cu punctele,puteţi afla aici: http://designers.hitforum.ro/f50-clasament-premii

Cum se procedează la o etapă?
La fiecare etapă deschisă,se v-a deschide un topic nou,iar primul care răspunde la topic cu mesajul "First Reply - Designers Community" câştigă etapa. Atenţie însă la greşelile de scriere,dacă mesajul nu este scris bine,mesajul dvs. nu v-a fi luat în considerare,primul fiind următorul mesaj scris corect.

Alte informaţii
Concursul este deschis până în momentul în care au postat minim 3 membri. Topicul nu se v-a închide dacă numărul de membri care au postat este mai mic decât 3.
Dacă ai fost primul postator,ţi se v-or adăuga +10 puncte în Clasament,dacă ai fost al doilea,vei primi +5 puncte,dacă ai fost al treilea,vei primi +3 puncte,iar dacă ai fost al patrulea,al cincelea,etc. vei primi +1 punct.

Vă rugăm să nu faceţi dublu post,triplu post,trebuie să respectaţi regulamentul general,ca în fiecare forum,subforum din această comunitate.

În cazul în care mesajul nu este postat corect,nu aveţi dreptul de a-l edita. Cine v-a edita mesajul,nu v-a fi considerat câştigător.

Vezi profilul utilizatorului

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum