Despre comunitate
Salut şi bine ai venit pe Designers Community. Pentru o vizualizare mai bună a forumului,vă recomandăm să folosiţi Google Chrome!

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Despre comunitate

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Despre comunitate Empty Despre comunitate la data de Lun Mai 27, 2013 9:31 am

Salutare.
Am decis să deschid acest topic pentru a afla mai multe despre comunitate.

Comunitatea a fost înfiinţată pe data de 13 Aprilie 2013. Comunitatea are aproximativ o lună jumătate de la înfiinţare. Ne-am decis să deschidem această comunitate cu scopul ajutării persoanelor care au nevoie de un design personal sau pentru site-ul/forumul lor. Pentru că suntem încă foarte mici,sperăm ca,cu ajutorul vostru să creştem MARI,pentru că doar cu voi v-om putea creşte mari. Am navigat pe net destul de mult timp,dar nu am găsit o comunitate care să se dedice în întreg design-ului. Unele poate aveau o categorie numită Photoshop,dar nimeni nu se pricepea. Aşa că m-am gândit să deschid eu una,cu cunoştinţele pe care le am în Photoshop,care sunt destul de mici dar sper să învăţ câte ceva nou pe zi ce trece. Orice membru este binevenit aici,noi nu ţinem cont de culoare,limbă(cu toate că forumul este în limba română şi nu cred că v-or veni membri din alte ţări),dizabilităţi,etc.,şi sperăm să nu fim luaţi ca pe nişte "începători",chiar dacă avem un forum gratuit. Dar nu contează ce cred unii despre noi,atât timp cât noi avem alţi membri care ne susţin şi pentru asta le mulţumim din tot sufletul pe aceştia,chiar dacă sunt puţini (deocamdată). Poate că aţi mai fost şi în alte comunităţi unde,la început toţi erau buni cu tine şi după te lăsau în "voia sorţii",ei bine,noi încercăm să împăcăm şi "câinele şi pisica". Poate că avem un regulament greu de respectat,şi de aceea nu o să fim foarte severi cu voi,dar nici voi să ne călcaţi în picioare,dar este pentru binele comunităţii.

Acestea fiind spuse,le urăm bun venit şi şedere plăcută tuturor de pe acest forum! Sperăm că ne v-om simţi bine cu toţi.

Vezi profilul utilizatorului

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum